page_banner

Ngeunaan JDL

Filsafat Perusahaan

Cai fleksibel sareng tiasa ngarobih nyalira ku kaayaan luar, dina waktos anu sami, cai murni sareng saderhana. JDL ngadukung budaya cai, sareng ngaharepkeun nerapkeun ciri-ciri cai anu fleksibel sareng murni kana konsép panguburan cai limbah, sareng ngabaruakeun prosés pangolahan limbah kana prosés anu hemat, hemat sumberdaya sareng ékologis, sareng nyayogikeun solusi énggal pikeun industri pangolahan cai limbah.

Saha Kami

JDL Global Environmental Protection, Inc., tempatna di New York, mangrupikeun cabang tina Jiangxi JDL Environmental protection Co., Ltd. (kode saham 688057) Gumantung kana téknologi FMBR (Facultative Membrane Bio-Reactor), perusahaan nyayogikeun jasa cai limbah desain perlakuan & konsultasi, investasi proyék perlakuan cai limbah, O&M, jsb.

Tim téknis inti JDL kalebet konsultan perlindungan lingkungan anu berpengalaman, insinyur sipil, insinyur listrik, insinyur manajemén proyek sareng insinyur R&D perawatan limbah, anu parantos ngiringan perlakuan limbah sareng R&D langkung ti 30 taun. Dina taun 2008, JDL ngembangkeun téknologi Membran Bioreaktor (FMBR) téknologi. Ku aksi mikroorganisme karakteristik, téknologi ieu sadar dégradasi sakaligus Karbon, Nitrogén, sareng Fosfor dina hiji tautan réaksi kalayan langkung seueur sékrési lumpur organik dina operasi sapopoé. Téknologi tiasa sacara signifikan ngahemat investasi komprehensif sareng sidik proyek pangubaran limbah, ngirangan pisan pembuangan lumpur organik residual, sareng sacara efektif méréskeun "Henteu di Kebon Kuring" sareng masalah manajemén rumit téknologi pengolahan limbah tradisional.

Kalayan téknologi FMBR, JDL parantos sadar kana transformasi sareng pamutahiran pabrik pangolahan limbah tina fasilitas rékayasa kana alat standar, sareng sadar modeu kontrol polusi desentralisasi "Kumpulkeun, Ngubaran sareng Nganggo Deui Wastewater Onsite". JDL ogé mandiri ngembangkeun sistem internét monitoring "Internet of Things + Cloud Platform" sareng "Mobile O&M Station". Dina waktos anu sasarengan, dikombinasikeun sareng konsép pangwangunan "fasilitas pengolahan limbah di jero taneuh sareng taman di luhur taneuh", téknologi FMBR ogé tiasa dilarapkeun ka pabrik pengolahan limbah ékologis anu ngahijikeun panggunaan limbah sareng luang ékologis, nyayogikeun solusi énggal pikeun lingkungan cai panyalindungan.

Dugi ka Nopémber 2020, JDL parantos kéngingkeun 63 patén penemuan. Téknologi FMBR anu dikembangkeun ku perusahaan ogé parantos kéngingkeun sababaraha penghargaan internasional, kalebet IWA Project Innovation Award, Massachusetts Clean Energy Center's Wastewater Treatment Innovation Technology Pilot Grant, sareng American R & D100, sareng dipeunteun salaku "poténsial pikeun janten pamimpin terobosan di perlakuan kokotor dina abad 21 "ku URS.

Kiwari, JDL ngandelkeun inovasi sareng kapamimpinan téknologi inti na pikeun maju terus. Téknologi JBL's FMBR parantos dilarapkeun dina langkung ti 3,000 sét peralatan di 19 nagara kalebet Amérika Serikat, Italia, Mesir sareng sajabana.

Proyék Award Inovasi IWA

Dina 2014, téknologi JBL's FMBR kéngingkeun IWA East Asia Regional Project Innovation Award pikeun Applied Research.

P&P 100

2018. Téknologi JBL's FMBR meunang Amérika R&D 100 Awards Pangakuan Husus Tanggung Jawab Sosial Perusahaan.

Proyék Pilot MassCEC

Dina Maret 2018, Massachusetts, salaku pusat énergi bersih global, masarakat awam milari usulan pikeun téknologi pangobatan cai limbah inovatif di sakumna dunya pikeun ngalaksanakeun pilot téhnis di Massachusetts. Saatos sataun pamilihan ketat sareng évaluasi, dina Maret 2019, téknologi JBL's FMBR dipilih salaku téknologi pikeun pilot Project WWTP Plymouth Municipal Airport.