page_banner

WWTP Épéktip anu épéktip

Lokasi: Wuhu Kota, Cina

Waktos: 2019

Kapasitas Perawatan: 16.100 m3/ d

Jenis WWTP: Desentralisasi WWBR Peralatan WWB Terpadu

Prosés: Cai Rawa Atah → Perawatan → FMBR → Pangaruh6

Project Singkat:

Proyék ngadopsi téknologi FMBR ideu perlakuan desentralisasi tina "Kumpulkeun, Ngubaran sareng Nganggo Deui Dina Situs". Kapasitas keseluruhan proyek nyaéta 16.100 m3/ d. Ayeuna, 3 WWTP parantos disiapkeun. Cai anu diubaran ngeusian walungan di tempat saatos diubaran, anu ngirangan status pencemaran walungan ayeuna.