page_banner

WWTP Kotamadya

Lokasi: Kota Plymouth, AS

Tkuring: 2019

TKapasitas paningkatan: 19m3/ d

WTipe WTP: Peralatan WWBR Integrated WWTP

Process: Air limbah → Perawatan → FMBR → Épéktip

Pidéo: youtube

Ringkesan Proyék:

Dina Maret 2018, pikeun mendakan téknologi canggih di bidang pangolahan cai limbah sareng ngahontal tujuan pikeun ngirangan konsumsi énergi pangobatan cai limbah, Massachusetts, salaku pusat énergi bersih global, masarakat awam nyiar téknologi canggih pikeun pangolahan cai limbah sacara global , anu diayakeun ku pusat tanaga bersih Massachusetts (MASSCEC), sareng ngalaksanakeun pilot téknologi inovatif di daérah panguburan cai limbah umum atanapi berwenang di Massachusetts.

Badan Perlindungan Lingkungan Negeri MA nyusun ahli anu berwibawa pikeun ngayakeun penilaian ketat sataun pikeun patokan konsumsi énergi, target pangirangan konsumsi, rencana rékayasa, sareng sarat standar tina solusi téhnik anu dikumpulkeun. Dina Maret 2019, pamaréntah Massachusetts ngumumkeun yén Jiangxi JDL Environmental Protection Co., Ltd. "FMBR Technology" dipilih sareng dipasihan dana anu paling luhur ($ 150,000), sareng pilot bakal dilakukeun di Plymouth Airport Wastewater Treatment Plant di Massachusetts.

Efluen anu diubaran ku alat-alat FMBR umumna stabil saprak operasi proyék, sareng nilai rata-rata unggal indéks langkung saé tibatan standar debit lokal (BOD≤30mg / L, TN≤10mg / L).

Rata-rata tingkat panyabutan unggal indéks sapertos kieu:

COD: 97%

Nitrogén amonia: 98,7%

Total nitrogén: 93%

Lpikasieuneun: Kota Lianyungang, Cina

Tabdi: 2019

TKapasitas ulang: 130.000 m3/ d

WJenis WTP: Fasilitas Tipe FMBR WWTP

Pidéo: youtube

Proyék Singget:

Dina raraga nangtayungan lingkungan ékologis lokal sareng nyorotkeun tampilan kota basisir industri anu hirup sareng industri, pamaréntah lokal milih téknologi FMBR pikeun ngawangun tutuwuhan pengolahan limbah ékologis gaya taman.

Béda sareng téknologi pengolahan limbah tradisional anu ngagaduhan tapak ageung, bau beurat, sareng modeu pangwangunan di luhur, pabrik FMBR ngadopsi konsép pangwangunan tatangkalan ékologis ékologis "di luhur taman taneuh sareng fasilitas pangolahan limbah bawah tanah". Prosés FMBR anu diadopsi ngaleungitkeun tanki sédimén primér, tank anaérobik, tank anoxic, tank aerobic, sareng tank sedimentasi sekunder tina prosés tradisional, sareng nyederhanakeun aliran prosés sareng ngirangan tapak. Sakabéh fasilitas pangobatan limbah disumputkeun di jero taneuh. Saatos limbah ngalangkungan zona pretreatment, zona FMBR, sareng pembasmian desinfeksi, éta tiasa dileupaskeun sareng dianggo salaku cai pikeun penghijauan pepelakan sareng lanskap nalika minuhan standar. Nalika ngaleupaskeun sésana lumpur organik pisan dikirangan ku téknologi FMBR, dasarna henteu bau, sareng pepelakan ramah lingkungan. Sakumna daérah pepelakan parantos diwangun kana plaza luang perairan, nyiptakeun modél anyar pabrik pangolahan limbah kalayan harmoni ékologis sareng panggunaan deui cai.

Lpikasieuneun: Kota Nanchang, Cina

Tabdi: 2020

TKapasitas ulang: 20.000 m3/ d

WJenis WTP: Fasilitas Tipe FMBR WWTP

Pidéo: youtube

Ringkesan Proyék:

Dina raraga ngabéréskeun masalah lingkungan anu disababkeun ku kokotor domestik, sareng sacara efektif ningkatkeun kualitas lingkungan cai pakotaan, sareng dina waktos anu sasarengan, ngémutan karusakan pepelakan pengolahan limbah tradisional, sapertos pendudukan lahan anu ageung, bau anu beurat, kedah cicing jauh ti daérah padumukan sareng inpéstasi ageung dina jaringan pipa, pamaréntah lokal milih téknologi JDL FMBR pikeun proyék éta, sareng ngadopsi konsép "Taman di luhur, fasilitas pangubaran di jero taneuh" kanggo ngawangun pabrik pengolahan limbah ékologis anu énggal kalayan kapasitas pangobatan sadidinten 20.000 m3/ d. Tutuwuhan pangubaran kokotor diwangun caket daérah padumukan sareng lébarna ngan ukur 6.667m2. Salila dioperasikeun, dasarna teu aya bau sareng lumpur residual organik dikurangan pisan. Sakabéh struktur pepelakan disumputkeun di jero taneuh. Dina taneuh, éta diwangun janten taman Cina modéren, anu ogé nyayogikeun tempat luang ékologis anu harmonis pikeun warga sakitar.

Lokasi: Kota Huizhou, Cina

Kapasitas Perawatan: 20.000 m3/ d

WWTP Jenis: WWTP FMBR Alat Terpadu

Prosés: Cai Rawa Atah → Perawatan → FMBR → Épéktip

Ringkesan Proyék:

Coastal Park FMBR STP perenahna di Kota Huizhou. Skala pangobatan limbah domestik anu dirancang nyaéta 20,000m3/dinten. Struktur utama WWTP nyaéta tanki asupan, tank layar, tank persamaan, alat-alat FMBR, tangki efluén sareng tank ukur. Cai limbah utamina dikumpulkeun ti taman basisir, dermaga produk akuatik, dermaga nelayan, teluk naga, dermaga Qianjin sareng daérah padumukan di sapanjang basisir. WWTP diwangun di sisi laut, caketd ka daérah padumukan, gaduh tapak leutik, sababaraha sésana lumpur organik sékrési sareng henteu bau dina operasi sapopoé, anu henteu mangaruhan lingkungan sakitar.