page_banner

Prinsip Téknologi FMBR

FMBR mangrupikeun singketan pikeun bioreaktor mémbran fakultatif. FMBR ngagunakeun mikroorganisme karakteristik pikeun nyiptakeun lingkungan fakultatif sareng ngawangun ranté katuangan, sacara kréatip ngahontal déprési sludge organik rendah sareng dégradasi polutan sacara sakaligus. Kusabab pangaruh pemisahan anu épéktip pikeun mémbran, pangaruh pisah jauh langkung saé tibatan tank sédimén tradisional, limbah anu diubaran pisan jelas, sareng bahan anu ditunda sareng karusuhanna lemah pisan.

Respirasi endogén sél mangrupikeun mékanisme utama pangurangan sludge organik. Kusabab konsentrasi biomassa ageung, SRT panjang sareng kaayaan DO low, nitrifiers penyelam, organisme pengoksidasi amonia novél (kalebet AOA, Anammox), sareng denitrifikasi tiasa aya di lingkungan fakultatif anu sami, sareng mikroba dina sistem anu saling saling ngawangun wéb kadaharan mikroba sareng miceun C, N sareng P sakaligus.

Ciri-ciri FMBR

● Ngaleupaskeun sakaligus karbon organik, nitrogén sareng fosfor

● Ngalepatkeun residu sludge organik

● kualitas debit anu saé

● Ditambahkeun kimia minimum pikeun panyabutan N & P

● Mangsa pangwangunan pondok

● tapak leutik

● Biaya murah / konsumsi énergi rendah

● Ngurangan émisi karbon

● Otomatis sareng teu dijaga

Jinis Konstruksi FMBR WWTP

Pakét FMBR Parabot WWTP

Alat-alatna terintegrasi pisan, sareng padamelan padamelan ngan ukur kedah ngawangun pretreatment, pondasi peralatan sareng tank épisién. Sidik na leutik sareng masa pangwangunanna pondok. Éta cocog pikeun tempat-tempat indah, sakola, daérah komérsial, hotél, jalan raya, perlindungan polusi DAS, perlakuan terdesentralisasi, sareng pabrik perawatan di daérah padumukan, proyek darurat, pamutahiran WWTP.

Beton FMBR WWTP

Munculna pepelakan éstétis sareng tapak alit, sareng tiasa diwangun kana WWTP ékologis, anu moal mangaruhan penampilan kota. Jenis WWBR WWTP ieu cocog pikeun proyék WWTP kota ageung.

Mode Perawatan FMBR

Téknologi pangobatan limbah tradisional ngagaduhan seueur prosés pangobatan, janten peryogi seueur tank pikeun WWTPs, anu ngajantenkeun WWTP mangrupikeun struktur rumit kalayan tapak ageung. Malah pikeun WWTP leutik, éta ogé peryogi seueur tank, anu bakal ngakibatkeun biaya konstruksi anu langkung luhur. Ieu anu disebat "Pangaruh Skala". Dina waktos anu sasarengan, prosés pangobatan cai limbah tradisional bakal ngaleupaskeun seueur lumpur, sareng bau na beurat, anu hartosna yén WWTPs tiasa didamel caket daérah padumukan. Ieu masalah anu disebut "Henteu di Kebon Kuring". Kalayan dua masalah ieu, WWTP tradisional biasana dina ukuran ageung sareng jauh ti daérah padumukan, janten diperyogikeun sistem solokan ageung kalayan investasi anu luhur. Aya ogé bakal seueur aliran masuk sareng panyusupan dina sistem solokan, éta henteu ngan ukur bakal ngotorkeun cai jero taneuh, tapi ogé bakal ngirangan efisiensi perlakuan WWTPs. Numutkeun sababaraha studi, investasi solokan bakal nyandak sakitar 80% tina inpéstasi pangobatan limbah umum.

Perawatan desentralisasi

Téknologi FMBR, anu dikembangkeun ku JDL, tiasa ngirangan sababaraha tautan pangobatan téknologi tradisional janten hiji tautan FMRB tunggal, sareng sistemna kompak pisan sareng alat standarisasi, janten sidik bakal langkung alit sareng padamelan konstruksi langkung gampil. Dina waktos anu sasarengan, aya kirang seueur residu organik sareng ampir henteu bau, janten tiasa didamel caket daérah padumukan. Kasimpulanana, téknologi FMBR sampurna cocog pikeun modeu pangobatan terdesentralisasi, sareng sadar "Di tempat Ngumpulkeun, Ngubaran sareng Nganggo Deui", anu ogé bakal ngirangan investasi dina sistem solokan.

Perawatan terpusat

WWTP tradisional biasana nyoko kana bak struktur beton. WWTPs sapertos ieu nyandak tapak ageung sareng struktur pepelakan rumit sareng bau anu beurat, sareng penampilan na teu pikaresepeun. Nanging, ku ngagunakeun téknologi FMBR kalayan fitur sapertos prosés saderhana, henteu bau sareng sababaraha sésana lumpur organik, JDL tiasa ngawangun pepelakan kana "sistem pangubaran di jero taneuh sareng taman di luhur taneuh" WWTP ékologis kalayan pangobatan cai limbah sareng panggunaan deui, anu henteu ngan ukur tiasa nyimpen tapak, tapi ogé nyayogikeun rohangan héjo ékologis pikeun padumukan sakurilingna. Konsép FMBR ékologis WWTP nyayogikeun solusi sareng ideu énggal pikeun sumber hemat sareng daur ulang, sareng WWTP anu ramah lingkungan.