page_banner

WWTP desentralisasi désa

Lokasi: Propinsi Jiangxi, Cina

Waktos: 2014

Total Kamampuh Perawatan: 13,2 MGD

Jenis WWTP: Alat-alat FMBR Terpadu WWTP

Prosés: Cai Saku RawPerawatanFMBRÉpéktip

Ringkesan Proyék:Proyék ieu kalebet 120 kota pusat dina 10 kota sareng nganut langkung ti 120 alat-alat FMBR, kalayan total kapasitas pangobatan 13,2 MGD. Ku ngagunakeun modél manajemén setél jasa pangawas jarak jauh, sadaya unit tiasa dioperasikeun sareng dikokolakeun ku saeutik jalma.

Lokasi: Désa Zhufang, Cina

Tabdi: 2014

Tkapasitas reatment: 200 m3 / d

WJenis WTP: Alat-alat FMBR Terpadu WWTP

Process: Cai Rawa AtahPerawatanFMBRÉpéktip

Proyék Singget:

Proyék WWTP desa FMBR kampung Zhufang réngsé sareng mimiti dioperasikeun dina April 2014, kalayan kapasitas sapopoé 200 m3 / d sareng penduduk jasa sakitar 2.000. Jasa O&M proyék ieu disayogikeun ku JDL. Ku ngagunakeun modeu manajemén Internét Jauh Jauh Internét + Mobile O&M Station, proyék proyék O&M saderhana sareng gampang, sareng alat-alatna parantos jalan stabil dugi ka ayeuna. Dina operasi sapopoé, aya sababaraha lumpur organik dileupaskeun, teu aya bau sareng sakedik pangaruh kana lingkungan sakitar. Saatos dirawat, épluentitas paranti ngahontal standar stabil, anu nyingkahan polusi awak cai anu disababkeun ku langsung dibuangna kokotor, sareng sacara efektif ngajaga lingkungan cai padesaan.