page_service
Saatos ampir 20 taun pamekaran, parusahaan urang parantos ngawangun sakumpulan produk sareng jasa nganggo téknologi FMBR sareng salaku inti. Anu kami nyayogikeun anjeun sanés ngan ukur produk FMBR kami tapi ogé saperangkat solusi perawatan limbah anu maju sareng dewasa.
  • Integrated FMBR Equipment

    Alat-alat FMBR Terpadu

    Mangrupikeun alat pangolahan cai limbah anu terintegrasi tinggi, ngan ukur peryogi sistem pretreatment, sistem limbah sareng sajumlah padamelan sipil pikeun ngawangun WWTP, anu ngajantenkeun padamelan saderhana sareng gancang. Éta cocog pikeun hotél, olahraga anu saé, sakola, lapangan golf, bandara, daérah komérsial, perkotaan sareng padesaan, perlakuan desentralisasi sareng sajabana.
  • Structured sewage treatment plant

    Tutuwuhan pangobatan limbah terstruktur

    Alat-alat terpadu anu terintegrasi ngan ukur kedah nambihan sistem pretreatment sistem outlet cai sareng sajumlah rékayasa sipil pikeun ngawangun pabrik perawatan limbah, sahingga pangwangunan pabrik pangobatan saderhana sareng gancang. Éta cocog pikeun sababaraha skenario aplikasi sapertos hotél, tempat indah, sakola distrik komérsial, kota, sareng pamrosésan anu disebarkeun.

Jasa pangubaran limbah

Kami gaduh R&D anu kuat, desain rékayasa, O&M, tim pabrikan anu sanggup nyayogikeun solusi pangubaran cai limbah khusus, desain pabrik pengolahan limbah, pabrik pangolahan cai limbah O&M, pasokan peralatan sareng investasi proyék limbah.
  • Wastewater Treatment Solutions
    Solusi Pangobatan Limbah
  • WWTP Design, WWTP O&M
    Desain WWTP, WWTP O&M
  • Equipment Supply
    Parabot Parabot
  • Wastewater Project Investment
    Investasi Wastewater Project