page_banner

Patén-patén FMBR Sareng Hadiah

Proyék Award Inovasi IWA

Dina 2014, téknologi JBL's FMBR kéngingkeun IWA East Asia Regional Project Innovation Award pikeun Applied Research.

P&P 100

2018. Téknologi JBL's FMBR meunang Amérika R&D 100 Awards Pangakuan Husus Tanggung Jawab Sosial Perusahaan.

Proyék Pilot MassCEC

Dina Maret 2018, Massachusetts, salaku pusat énergi bersih global, masarakat awam milari usulan pikeun téknologi pangobatan cai limbah inovatif di sakumna dunya pikeun ngalaksanakeun pilot téhnis di Massachusetts. Saatos sataun pamilihan ketat sareng évaluasi, dina Maret 2019, téknologi JBL's FMBR dipilih salaku téknologi pikeun pilot Project WWTP Plymouth Municipal Airport.

Patén FMBR