Company’s Vision

Visi Perusahaan

JDL didaptarkeun pikeun ngembangkeun téknologi sareng produk anyar, nyayogikeun nasabahna kalayan produk sareng jasa anu pangsaéna, sareng ngajagi lingkungan kalayan haté anu paling tulus.

tingali langkung

Téknologi FMBR Sareng Aplikasi

Téknologi FMBR mangrupikeun téknologi pangobatan limbah anu dikembangkeun sacara mandiri ku JDL. FMBR mangrupikeun prosés pangobatan limbah biologis anu ngaleungitkeun karbon, nitrogén sareng fosfor sakaligus dina réaktor tunggal. Émisi sacara épéktip ngajawab "épék tatangga". FMBR hasil ngaktipkeun modeu aplikasi desentralisasi, sareng seueur dianggo dina pangubaran kokotor kota, pangobatan limbah desentralisasi désa, pamulihan saluran cai, jst.

tingali langkung

Berita & Kaluaran Proyék