page_banner

Proyék Pilot tina WWTP FMBR di Bandara Plymouth di Massachusetts parantos hasil ngalaksanakeun panarimaan

Anyar-anyar ieu, pilot project pabrik perawatan cai limbah FMBR di Bandara Plymouth di Massachusetts parantos hasil ngalaksanakeun panarimaan sareng parantos kalebet kasus anu suksés di Massachusetts Energy Energy Center.

Dina Maret 2018, Massachusetts Energy Energy Center (MassCEC) masarakat awam nyungkeun téknologi canggih pikeun pangubaran cai limbah ti dunya, ngarepkeun ngarobih pola prosés pangolahan cai limbah di payun. Dina Maret 2019, téknologi JDL FMBR dipilih salaku pilot project. Kusabab hasil proyek anu suksés salami hiji sareng satengah taun, henteu ngan ukur alat-alatna dioperasikeun sacara stabil, indikator épluen langkung bénten tibatan standar pembuangan, sareng hemat konsumsi énergi ogé parantos ngaleuwihan target anu diarepkeun, anu parantos dipuji pisan ku nu bogana: "Alat-alat FMBR gaduh waktos instalasi sareng komisi anu pondok, anu tiasa ngahontal standar dina waktos anu singget dina kaayaan suhu cai anu handap. Dibandingkeun sareng prosés SBR aslina, FMBR ngagaduhan tapak na langkung alit sareng panggunaan énergi anu langkung handap. BOD effluent henteu kauninga. Nitrat sareng fosfor biasana dihandapeun 1 mg / L, anu mangrupikeun kaunggulan anu gedé. ”

Mangga tingal halaman wéb resmi pikeun eusi khusus proyék anu aya hubunganana: https: //www.masscec.com/water-innovation


Pos waktos: Apr-15-2021