page_banner

WWTP Kualitas Efisien Tinggi (Pembuangan Cai & Permukaan Cai)

Lokasi: Kota Nanchang, Cina

Waktos: 2018

Kapasitas Perawatan: 10 WWTPs, total kapasitas pangobatan nyaéta 116.500 m3/ d

WWTP Jenis: Desentralisasi WWBR Peralatan WWB Terpadu

Prosés: Cai Rawa Atah → Perawatan → FMBR → Épéktip

Pidéo: youtube

Ringkesan Proyék:

Kusabab kapasitas panguburan anu teu cekap pikeun pabrik pangolahan cai limbah anu aya, sajumlah ageung cai limbah ngabahekeun ka Walungan Wusha, ngabalukarkeun polusi cai serius. Dina raraga ningkatkeun kaayaan dina waktos anu singget, pamaréntah lokal milih téknologi JDL FMBR sareng ngadopsi ideu pangobatan desentralisasi tina "Kumpulkeun, Ngubaran sareng Nganggo Deui Wastewater On-sit".

Sapuluh pabrik pangolahan cai limbah desentralisasi disiapkeun di sakitar cekungan Walungan Wusha, sareng ngan ukur peryogi 2 bulan kanggo salah sahiji padamelan konstruksi WWTP. Proyék ieu ngagaduhan rupa-rupa titik pangobatan, nanging, berkat ciri khas FMBR ngeunaan operasi saderhana, éta henteu peryogi padamel profesional sapertos pabrik pangolahan cai limbah tradisional pikeun tetep dina situs. Sabalikna, éta nganggo Internet of Things + Cloud Platform Central Monitoring System sareng stasiun O&M mobile pikeun nyingkat waktos réspon dina situs, supados ngawujudkeun operasi jangka panjang sareng stabil fasilitas cai limbah dina kaayaan anu teu diurus. Effluent tina proyék tiasa minuhan standar, jeung indéks utama minuhan Water Reuse Standar. Épéktor ngeusian deui walungan Wusha supados walungan bersih. Dina waktos anu sasarengan, pepelakan didesain pikeun ngahijikeun lanskap lokal, sadar kana hirup babarengan anu harmonis ngeunaan fasilitas cai limbah sareng lingkungan sakurilingna.