page_banner

Administrasi Baker-Polito ngumumkeun Pembiayaan pikeun Téknologi Inovatif dina Tutuwuhan Pangobatan Wastewater

Administrasi Baker-Polito dinten ayeuna masihan $ 759.556 dina hibah pikeun ngadukung genep kamajuan téknis anu inovatif pikeun fasilitas pangolahan cai limbah di Plymouth, Hull, Haverhill, Amherst, sareng Palmer. Pendanaan anu dilélérkeun ngaliwatan program Pilot Perawatan Wastewater Massachusetts Clean Energy Center (MassCEC), ngadukung kabupatén pangolahan cai limbah milik publik sareng otoritas di Massachusetts anu nunjukkeun téknologi pangobatan cai limbah inovatif anu nunjukkeun poténsial pikeun ngirangan paménta énergi, ngala sumberdaya sapertos panas, biomassa, tanaga atanapi cai, sareng / atanapi ubar gizi sapertos nitrogén atanapi fosfor.

"Perlakuan limbah cai mangrupikeun prosés anu padet énergi, sareng kami komitmen pikeun damel raket sareng kotamadya di sakumna Commonwealth pikeun ngadukung téknologi inovatif anu nyababkeun fasilitas anu langkung bersih sareng éfisién," saur Gubernur Charlie Baker. "Massachusetts mangrupikeun pamimpin nasional dina inovasi sareng kami ngarepkeun waragad proyék cai ieu pikeun ngabantosan masarakat ngirangan panggunaan énergi sareng ngirangan biaya."

"Ngadukung proyék-proyék ieu bakalan ngabantosan téknologi inovatif anu sacara signifikan bakal ningkatkeun prosés pangolahan cai limbah, anu mangrupikeun salah sahiji konsumén listrik panggedéna di komunitas urang," ceuk Létnan Gubernur Karyn Polito. "Administrasi kami resep nyayogikeun dukungan strategis pikeun kotamadya pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun nyanghareupan tantangan pangobatan cai limbah sareng ngabantosan énergi Persemakmuran."

Pendanaan pikeun program-program ieu asalna ti MassCEC's Renewable Energy Trust anu didamel ku Massachusetts Legislature di 1997 salaku bagian tina deregulasi pasar listrik. Kapercayaan dibiayaan ku muatan sistem-manpaat anu dibayar ku palanggan listrik Massachusetts pikeun utiliti milik investor, ogé departemén listrik kota anu parantos milih pikeun ilubiung dina program éta.

"Massachusetts komitmen pikeun minuhan udagan réduksi gas rumah kaca anu ambisius, sareng damel sareng kota sareng kota-kota di panjuru nagara pikeun ningkatkeun efisiensi dina prosés pangolahan cai limbah bakal ngabantosan urang ngahontal tujuan éta," ceuk Sekertaris Énergi sareng Lingkungan Hidup Matthew Beaton. "Proyék anu didukung ku program ieu bakal ngabantosan prosés pangolahan cai limbah ngirangan panggunaan énergi sareng nganteurkeun manpaat lingkungan pikeun komunitas urang."

"Kami resep masihan komunitas ieu sumber daya pikeun ngajajah téknologi inovatif anu duanana ngirangan biaya konsumen sareng ningkatkeun efisiensi énergi," ceuk CEO MassCEC Stephen Pike. "Perawatan limbah ngagambarkeun tantangan anu tetep pikeun kotamadya sareng proyék-proyék ieu nawiskeun solusi poténsial bari ngabantosan Pasamakmuran ngawangun jabatanana salaku pamimpin nasional dina épisiénsi énergi sareng téknologi cai."

Ahli séktor ti Departemen Dinas Lingkungan Lingkungan Massachusetts miluan evaluasi usulan sareng nawiskeun input ngeunaan tingkat inovasi anu diusulkeun sareng efisiensi énergi poténsial anu tiasa diwujudkeun.

Unggal proyék anu dilélér mangrupikeun kamitraan antara kotamadya sareng panyadia téknologi. Program ieu ngamanfaatkeun dana tambahan $ 575,406 tina genep proyek pilot.

Kota sareng panyadia téknologi ieu dileler dana:

Bandara Plymouth Municipal sareng Perlindungan Lingkungan JDL ($ 150,000) - Pendanaan éta bakal dianggo pikeun masang, ngawaskeun, sareng ngaevaluasi réaktor pangobatan cai limbah biologis mémbran low di fasilitas panguburan cai limbah kota alit bandara.

Kota Hull, AQUASIGHTsareng Woodard & Curran ($ 140.627) - Dana éta bakal dianggo pikeun nerapkeun sareng ngajaga platform intél-intél buatan, katelah APOLLO, anu nginpokeun ka padamel cai limbah ngeunaan sagala masalah operasional sareng tindakan anu bakal ningkatkeun efisiensi operasional.

Kota Haverhill sareng AQUASIGHT ($ 150,000) - Pendanaan éta bakal dianggo pikeun nerapkeun sareng ngajaga platform intél intélasi APOLLO di fasilitas pangolahan cai limbah di Haverhill.

Kota Plymouth, Kleinfelder sareng Xylem ($ 135.750) - waragad éta bakal dianggo pikeun ngagaleuh sareng masang sensor gizi optik anu dikembangkeun ku Xylem, anu bakal bertindak salaku sarana utami pikeun ngontrol prosés pikeun ngaleungitkeun gizi.

Kota Amherst na Blue Thermal Corporation ($ 103,179) - Pendanaan éta bakal dianggo pikeun masang, ngawas, sareng nugaskeun pompa panas sumber cai limbah, anu bakal nyayogikeun pemanasan, panyejukan, sareng cai panas anu teréngkah sareng cai panas ka Amherst Wastewater Treatment Plant tina sumber anu tiasa diperbarui.

Kota Palmer sareng Perusahaan Cai Cai ($ 80,000) - Pembiayaan bakal dianggo pikeun masang sistem kendali aerasi berbasis nitrogén sareng alat sampling.

"Walungan Merrimack mangrupikeun salah sahiji khasanah alam Commonwealth urang anu paling hébat sareng daérah urang kedah ngalakukeun naon-naon dina kakawasaanna pikeun mastikeun perlindungan Merrimack pikeun sababaraha taun ka payun," ceuk Sénator Nagara Diana DiZoglio (D-Methuen). "Hibah ieu bakal ngabantosan pisan Kota Haverhill dina nyoko kana téknologi pikeun ningkatkeun épisiénsi sareng efektivitas sistem pangolahan cai limbah na. Modernisasi tutuwuhan pangolahan limbah urang mangrupikeun léngkah penting dina mastikeun kasihatan sareng kasalametan sanés ngan ukur kanggo warga anu nganggo walungan pikeun rekreasi sareng olahraga, tapi pikeun satwa anu nyebat Merrimack sareng bumi ékosistem na. "

"Pembiayaan ieu ti MassCEC bakal ngijinkeun Hull pikeun mastikeun fasilitas pangolahan cai limbahna jalan tanpa masalah operasional," ceuk Sénator Propinsi Patrick O'Connor (R-Weymouth). "Janten komunitas basisir, penting pikeun sistem urang ngajalankeun épisién sareng aman."

"Kami bungah yén MassCEC parantos milih Haverhill pikeun hibah ieu," ceuk Perwakilan Nagara Andy X. Vargas (D-Haverhill)."Kami untung ngagaduhan tim anu hébat di fasilitas limbah Haverhill anu parantos bijaksana nganggo inovasi pikeun langkung ningkatkeun jasa publik. Abdi ngahaturkeun nuhun ka MassCEC sareng ngarepkeun terus ngadukung inisiatif nagara anu ngabarukeun sareng ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun warga urang. ”

"Pasamakmuran Massachusetts tetep ngutamakeun dana sareng téknologi pikeun ningkatkeun kualitas cai di sadaya walungan urang sareng sumber cai minum," saur Perwakilan Nagara Linda Dean Campbell (D-Methuen). "Kuring ngucapkeun ucapan salamet ka Kota Haverhill pikeun nerapkeun téknologi pangénggalna sareng hemat biaya ieu pikeun ningkatkeun pangaturan cai limbah sareng ngajantenkeun tujuan ieu janten prioritas."

"Kami ngahargaan Investasi Pasamakmuran di komunitas urang pikeun ngagedékeun téknologi Town pikeun efisiensi operasional, sareng pamustunganana pikeun konservasi sareng kaséhatan lingkungan," saur Perwakilan Nagara Joan Meschino (D-Hingham).

"Kecerdasan jieunan mangrupikeun téknologi anu ngajangjikeun pisan anu tiasa ningkatkeun efisiensi sareng operasi," saur Perwakilan Nagara Lenny Mirra (R-West Newbury). "Naon waé anu tiasa urang laksanakeun pikeun ngirangan paménta énergi, ogé kaluarna nitrogén sareng fosfor, bakal janten pamutahiran anu penting pikeun lingkungan urang."


Pos waktos: Mar-04-2021